Square Enix nog steeds in overleg Microsoft over Xbox-versie Final Fantasy 14

Square Enix nog steeds in overleg Microsoft over Xbox-versie Final Fantasy 14

In een interview zegt Final Fantasy 14-regisseur Naoki Yoshida dat hij nog steeds met Microsoft overlegt over een Xbox-versie van de game.

"Ik vind het vervelend om de hele tijd hetzelfde te moeten zeggen, maar we discussiëren nog steeds met Microsoft, en ik denk dat het op een positieve manier gaat", zegt Yoshida in een

Watch on YouTube

met Easy Allies. "Ik wil niet zeggen dat we geen Xbox-versie hebben, maar hopelijk kan ik zeer binnenkort een update aan de spelers kunnen geven.

Ik weet zeker dat mensen vragen hebben over dit onderwerp, en er zijn een hoop dingen die ik wil delen, maar ik ben bang om details te onthullen. Dus, wanneer de tijd rijp is... Ik weet zeker dat die tijd komt, dus als je nog even geduld hebt, zou het geweldig zijn."

Momenteel zijn Final Fantasy 14 en bijbehorende uitbreidingen beschikbaar op pc, PlayStation 5 en PlayStation 4. Recent maakte bekend Square Enix dat de game met 24 miljoen spelers het meest winstgevende Final Fantasy-deel ooit is.

Op 23 november verschijnt de Endwalker-uitbreiding voor de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop dat zo'n deal het spel niet verder terug zal houden dan de PS5, maar Yoshi-P kennende zal hij daar wel rekening mee houden

0
test

Spel lijkt me wel leuk, maar van mij mogen ze crossplay dan lekker uit laten. Niets zo irritant als aan een mmo beginnen waar al allemaal max level kleuters rondlopen.

0

Aanbevolen voor jou