Marvel's Avengers wordt third person-game met single- en multiplayer

Marvel's Avengers wordt third person-game met single- en multiplayer

Nieuwe details over Marvel’s Avengers is te vroeg naar buiten gekomen via de E3 Coliseum-website. Volgens de pagina wordt het Marvel-project een third person-game met single- en multiplayer.

Op de pagina van E3 Coliseum stond een hoop informatie over wat we van de game kunnen verwachten. Dit leek echter niet de bedoeling, want de update is sindsdien verwijderd. Een oplettende ResetEra gebruiker, genaamd Vestan, heeft een screenshot van de informatie gemaakt en deze gedeeld.

Uit de screenshot kunnen we halen dat Marvel’s Avengers zowel singleplayer- als co-op-gameplay ondersteunt. Het is een ‘epische’ avonturengame die gebruikmaakt van filmische verhaalvertelling en speelt zich af in een wereld die zich blijft uitbreiden. Daarnaast is het mogelijk om de helden aan te passen.

Eerder werd al bekend door een aantal vacatures dat de game een derdepersoons actie-avonturengame moet worden. Crystal Dynamics plaatste de vacatures voor ontwikkelaars die aan de slag moesten met het gevechtssysteem en benoemde hierbij details over de game.

De Avengers-game is aanwezig tijdens de E3-persconferentie van Square Enix. De presentatie vindt plaats op dinsdag 11 juni om 03:00 uur. Bekijk hier het gehele overzicht van de E3-persconferenties.

avengers

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geruchten gaan dat het ook een GaaS is (beetje als Division, Anthem, etc). Gezien dit de trend is ben ik benieuwd wat het uiteindelijke spel wordt.

0
test

@NrFive Ben ook erg benieuwd, vooral juist na hoe de game bij de release is. Heb vaak bij games die als een GaaS worden uitgebracht dat de content altijd erg lang op zich laat wachten.

0

Deze game kan best interessant worden.

0

Aanbevolen voor jou