Square Enix kondigt Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aan

Square Enix kondigt Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aan

Square Enix heeft vanavond Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aangekondigd.

De Final Fantasy spin-off wordt ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Daar heeft de ontwikkelaar al ervaring mee dankzij de Nioh-reeks. 

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt volgend jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Ergens binnenkort moet er een demo op PlayStation 5 uitkomen.

Eerder dit jaar gingen er al geruchten over een nieuwe Final Fantasy-game voor PlayStation 5 die zich voor de allereerste Final Fantasy afspeelt. Toen werd al geopperd dat het spel qua gameplay vergelijkbaar werd met de Dark Souls-games.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had hier zoveel meer van verwacht to be honest... Het ziet er vreselijk uit, complete whiplash in de style. Te weinig Final Fantasy. - Final Fantasy fan

0

@Ardyn Het lijkt dan ook bedoelt te zijn om een ander publiek aan te spreken dan het standaard FF publiek.

0
test

@Quirinius Nou ja, tuurlijk. Maar gaat mij meer om het feit dat het erop lijkt dat dit een Isekai is, iets wat gewoon zo cliché en stom aan zich al is. Zeker in een Final Fantasy game. De game geeft mij gewoon al verkeerde beloftes... Maar ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb en het uiteindelijk een geweldige titel is. I mean, over BOTW zei ik vroeger ook "#NotMyZelda" maar toen ik het uiteindelijk speelde dacht ik "Dit is eigenlijk heel erg tof".

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou