Nieuws

Square Enix kondigt vervolg op Voice of Cards aan

Eerste deel verscheen afgelopen oktober

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft een vervolg op Voice of Cards: The Isle Dragon Roars aangekondigd, genaamd Voice of Cards: The Forsaken Maiden.

Afgelopen oktober kwam Voice of Cards: The Isle Dragon Roars uit. Het is een rpg die zich afspeelt in een wereld van zwaarden en tovenarij, die geheel wordt gespeeld met kaarten. Yoko Taro - bekend van Nier - was de creative director en Keiichi Okabe verzorgde de muziek, terwijl Kimihiko Fujisaka de personages ontwierp.

Het vervolg heet dus Voice of Cards: The Forsaken Maiden en het komt op 17 februari uit op PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam. De game speelt zich af op een reeks eilanden die dreigen vernietigd te worden. Het is aan de held van het verhaal om de eilandbewoners te redden en wederom gevechten met kaarten te beslechten.

De eerste game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Voice of Cards: The Isle Dragon Roars is als een warme D&D-sessie op een druilerige herfstavond. De alwetende en altijd pratende verteller neemt je mee op een meeslepend avontuur dat zich puur aan de hand van kaarten aan je ontvouwt. Je fantasie en het scherpe schrijfwerk van Nier-bedenker Yoko Taro doen de rest."

Dit artikel delen:

Lees meer

Metal Gear-games in totaal 58 miljoen keer verkocht Hideo Kojima begint eigen Japanstalige podcast
0

Reacties op: Square Enix kondigt vervolg op Voice of Cards aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.