Square Enix kondigt Lord of Arcana aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is vergelijkbaar met de Monster Hunter-serie van Capcom en speelt zich af in Horodyn, waar de speler het met een groepje krijgers tegen allerlei vijanden op moet nemen om de kracht van Arcana in bezit te krijgen. Het spel heeft een coöperatieve multiplayer. Samen met drie vrienden kunnen spelers zich een weg door Horodyn banen.

De monsters in Lord of Arcana zijn volgens Square Enix ontworpen door een team van "wereldbekende" illustratoren. Namen worden er niet genoemd. Daarnaast zegt de ontwikkelaar dat de besturing "simpel en intuïtief" is. De game komt "binnenkort" uit.

Samen met de aankondiging heeft Square Enix de officiële website van Lord of Arcana gelanceerd, waarop beeldmateriaal van de game te zien is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou