Het tellen van dingen is een kunstje dat aardig wat mensen onder de knie hebben. De een is er wat bedrevener in dan de ander, zo weet Graaf Tel uit Sesamstraat zelfs van geen ophouden. De mensen van Square-Enix hebben echter behoorlijk wat moeite met tellen. Zo heette de vierde Final Fantasy game in Amerika, Final Fantasy VII, en werd de opvolger op Final Fantasy X, Final Fantasy X-2 genoemd, tien-twee dus.

Men vondt het echter nog niet verwarrend genoeg en daarom is men momenteel bezig met een aantal spin-offs van Final Fantasy VII, zeven, één van de populairste delen in de reeks. We kenden al de DVD/UMD film Final Fantasy VII Advent Children, voor de handheld is Before Crisis - Final Fantasy VII in de maak en vandaag is er ook nog een PS2 titel bij gekomen: Final Fantasy VII Dirge of Cerberus.

Fantasy VII Dirge of Cerberus zou in 2005 moeten verschijnen en Vincent, uit de originele Final Fantasy VII, speelt de hoofdrol in het spel. Een scan van het spel, met allerlei vreemde Japanse uitingen in de meest onrustgevende posities ten opzichte van elkaar, is hier te bewonderen.