Square Enix houdt op zondag 13 juni E3-presentatie

Square Enix houdt op zondag 13 juni E3-presentatie

Square Enix zendt op zondag 13 juni zijn E3-presentatie uit.

De Square Enix Presents-stream moet nieuwe game-aankondigingen en updates bevatten en om 21:15 Nederlandse tijd te zien zijn op

Watch on YouTube

en Twitch.

Het bedrijf heeft ook details gegeven over wat er tijdens de Presents-stream is te zien. De stream duurt ongeveer veertig minuten en bevat een update over PlatinumGames-spel Babylon's Fall, een uitgebreide blik op Life is Strange: True Colors, eerste beelden van Life is Strange: Remastered Collection en details over de Black Panther-uitbreiding voor Marvel's Avengers.

Ook moet er een nieuwe game van Eidos Montreal worden getoond. Volgens Jason Schreier van Bloomberg gaat het om een game gebaseerd op Marvel's Guardians of the Galaxy.

Opvallend genoeg heeft Square Enix niets gemeld over de Final Fantasy-franchise. Fans hopen op nieuwe beelden van het vorig jaar aangekondigde PlayStation 5-spel Final Fantasy 16. Ook gaan er al een tijdje geruchten over een nieuwe Final Fantasy-game die zich voor het eerste deel afspeelt en qua gameplay vergelijkbaar is met de Dark Souls-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou