Square Enix-handelsmerk hint mogelijk naar nieuwe Parasite Eve-game

Square Enix-handelsmerk hint mogelijk naar nieuwe Parasite Eve-game

Er is een handelsmerk vastgelegd door Square Enix gevonden waarmee mogelijk naar een nieuwe Parasite Eve-game wordt gehint.

De uitgever en ontwikkelaar van de Parasite Eve-games heeft onlangs een handelsmerk voor 'Symbiogenesis' vastgelegd. Volgens Wiktionary staat Symbiogenesis voor "het samenvoegen van twee losstaande organismen om één nieuw organisme te vormen". Dit is een belangrijk onderdeel van het verhaal uit Parasite Eve.

Parasite Eve begon in 1995 als boek van Hideaki Sena. Nadat er een film en manga op werd gebaseerd, bracht Square in 1998 een survival-horrorgame gebaseerd op het verhaal uit. In 1999 kwam ook een vervolg uit en in 2011 verscheen een derde deel op PSP. Sindsdien hopen fans dat de reeks terugkeert.

De reeks draait om New Yorkse politieagente Aya Brea. Zij probeert Eve te stoppen, een vrouw die zichzelf spontaan in vuur kan zetten en op die manier heel de mensheid wil vernietigen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Jazeker, met klotsende oksels gespeeld op de ps1 geloof ik. Hoopte al langer op de terugkomst van dit spel. Vond het een erg leuke afwisseling met Resident Evil.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

In november 2018 had square enix het handelsmerk parasite eve vastgelegd. Mss zijn ze er al een tijdje aan bezig dus.

0

Aanbevolen voor jou