Nieuws
Kingdom Hearts 3

Nieuwe screenshots van Twilight Town en Olympus in Kingdom Hearts 3

Meer content, meer hype

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Square Enix heeft nieuwe screenshots gedeeld voor de aankomende game Kingdom Hearts 3. In de screenshots worden de Twilight Town-wereld en Olympus uitgelicht.

In aanloop naar de release van het derde deel van de Kingdom Hearts-franchise deelt Square Enix steeds meer content. Eerder werden al meerdere trailers uitgebracht om fans klaar te stomen voor de nieuwe game. In de screenshots zijn deze keer personages uit de Twilight Town-wereld en Olympus te zien.

In de Twilight Town-wereld zijn verschillende personages te zien, zoals Ienzo, Hayner, Pence en Olette. In Olympus zijn in de screenshots onder andere Hercules, Meg, Zeus en Hades te zien. Bekijk hieronder alle nieuwe screenshots.

...

In Kingdom Hearts gaan Sora, Donald Duck en Goofy op avontuur door verschillende Disney- en Final Fantasy-werelden. Naast Twilight Town en Olympus bezoekt het drietal ook de werelden van Arendelle, San Fransokyo en Toy Story.

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 25 januari 2019 op Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar succesvol huiszoekingsbevel aangevraagd voor GTA Online-valsspelers 'Episode 3 van The Walking Dead moet dit jaar nog uitkomen'
1

Reacties op: Nieuwe screenshots van Twilight Town en Olympus in Kingdom Hearts 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Oxymorphone

    • 19 oktober 2018 16:47
    Mooi dat Kingdom Hearts, ziet er goed uit!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.