Square Enix brengt muziek van Bravely Default op vinyl uit

Square Enix brengt muziek van Bravely Default op vinyl uit

Om te vieren dat Bravely Default tien jaar geleden uitkwam, komt Square Enix met een plaat met daarop muziek uit de game.

Op de plaat zijn elf nummers te vinden, namelijk: Onward Into the Light: An Overture, The Horizon: Endless Light and Shadow, The Bell of Battle, My Ray of Hope, Where the Winds Blow, Fledgling, Romantic Vagrant, That of the Name, The Evil Wings, Uroboros, the Serpent That Devours the Horizon en Onward Into the Light: A Ballade.

Al deze nummers komen uit de eerste Bravely Default-game, die in Japan ook wel bekend staat als Bravely Default: Flying Fairy. De plaat moet later deze maand verscheept worden en kan via de Square Enix-winkel alvast gereserveerd worden voor 35,99 euro.

Afgelopen jaar kwam nog het vervolg op Bravely Default uit op Nintendo Switch en pc. De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Bravely Default 2 is als een warm bad voor mensen die smachten naar de Final Fantasy-ervaring uit het NES-tijdperk. Het houdt vast aan veel van de herkenbare elementen, maar voert net genoeg verbetering toe om een frisse ervaring te bieden. De langdradige kerkers en herhaaldelijke gevechten worden ruim gecompenseerd door het onderhoudende verhaal en de diepgang van het job-systeem. De combinaties met verschillende klassen en vaardigheden die hierdoor mogelijk gemaakt worden, zijn bijna eindeloos en maken gevechten spectaculair en uitdagend."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou