Square Enix brengt fysieke versie Final Fantasy 7 Remake eerder uit

Square Enix brengt fysieke versie Final Fantasy 7 Remake eerder uit

Mensen die een fysieke versie van Final Fantasy 7 Remake hebben gereserveerd, kunnen de game mogelijk eerder ontvangen. Square Enix heeft toestemming gegeven om de fysieke kopieën van de remake eerder te versturen.

Square Enix maakte dit via Twitter bekend. In het bericht zegt de ontwikkelaar dat de fysieke versie van Final Fantasy 7 Remake eerder is uitgebracht om de kans van ontvangst bij de releasedatum te vergroten. Door de uitbraak van het coronavirus hebben postbedrijven het drukker en lopen veel post en pakketjes vertraging op. Om dat probleem voor te zijn, heeft Square Enix het besluit genomen om de fysieke versie iets eerder uit te brengen en te versturen.

De uitgever zegt zich bewust te zijn dat mensen de game eerder kunnen krijgen dan de officiële releasedatum van 10 april. Aan die spelers verzoekt Square Enix vriendelijk om geen spoilers van de game op het internet te plaatsen. De volledige verklaring is hieronder te lezen.

Final Fantasy 7 Remake, is een remake van de populaire game uit 1997. De game is in 2015 aangekondigdtijdens E3 en is het eerste deel van de remake-franchise over de zevende Final Fantasy-game. Square Enix heeft niks bekendgemaakt over een eerdere release van de digitale versie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoezo spoilers is een remake of hebben ze het verhaal aangepast ergens.

0
test

@hulstpower het is al bekend dat er veel aan de game is toegevoegd wat er in het origineel niet in zat. Ze hebben wat in 't origineel een paar uurtjes game was uitgebouwd naar een volle game.

0

Aangezien de originele game uit 1997 is zullen er voldoende 'jonge' mensen zijn die die game niet gespeeld hebben en waarvoor alles wat met het verhaal te maken heeft een spoiler kan zijn. Omdat een game 'oud' is wil het niet zeggen dat 'iedereen' hem ondertussen heeft gespeeld. Ik begrijp die logica nooit: "het is een oude game, dus ....."

0

@StefanKock Goed gezegd. Daarnaast staat in het Twitter bericht zelf dat "FF7 Remake een nieuw spel is dat vele verrassingen bevat", ook voor mensen die het origineel gespeeld hebben. Ik kan niet wachten! En hoewel het nu sowieso niet zo lang meer duurt, wat zou het mooi zijn als 'ie een paar dagen eerder op de deurmat valt :D

0

Aanbevolen voor jou