Nieuws
babylons fall

Square Enix brengt enquête uit in poging Babylon's Fall te verbeteren

Eerste enquête richt zich op de graphics van de game

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft een enquête uitgebracht rondom Babylon's Fall in een poging "iedereen een nog betere game-ervaring te bieden".

In de eerste enquête worden zo'n beetje alle facetten van de graphics in de game aan de kaak gesteld, van het uiterlijk van de personages en vijanden tot de aanwezige items en locaties in het spel. 

Iedereen kan meedoen aan de enquête. De enquête is tot aanstaande vrijdagmiddag beschikbaar om in te vullen. Aangezien deze enquête zich volledig op graphics richt, is het aannemelijk dat Square Enix op een later moment andere vragenlijsten over andere facetten van het spel online plaatst.

Babylon's Fall krijgt sinds release een paar weken geleden kritiek te verduren van spelers en critici. Daarnaast wordt het spel door weinig mensen gespeeld, zo blijkt uit Steam-cijfers. De game is speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Ontwikkelaar PlatinumGames is verder bekend van spellen als Bayonetta, Astral Chain en Nier: Automata.

Dit artikel delen:

Lees meer

Waarom spelen we nog steeds Grand Theft Auto 5? Riot Games investeert in animatiestudio achter Arcane
6

Reacties op: Square Enix brengt enquête uit in poging Babylon's Fall te verbeteren

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ShadowKiller

  • 15 maart 2022 09:44
  Ik heb de game zelf niet gespeeld. Bij het zien van de eerste trailer leek het mij wel leuk, maar de overige trailers lieten geen positieve indruk achter.
  Ik hoor veel verhalen over het prijskaartje. 70 euro voor de pc versie op steam. En dat een week na de release van Elden Ring. Opzich moet dat kunnen, maar van deze game heb ik geen enkele marketing voorbij zien komen.
  Ik heb de demo gedownload om te proberen, maar toen kreeg ik de melding dat mijn karakter niet verwijderd kon worden. Wat is dat voor onzin? Ik dacht anno 2022 moet je toch de mogelijkheid hebben om een karakter te verwijderen. Het was al laat en ik had geen zin om een nieuw spel te beginnen en dan halverwege moeten stoppen en wachten totdat ik verder mag op release. Demo afgesloten.
  Ik had babylon fall in de pre-order staan en ik kreeg een mail dat ik hem op mocht halen. Niet gedaan. Toch twijfelde ik. Maar ik zag berichten voorbij komen dat het hele lage spelersaantallen had.
  De game zou ook over een betaalde battlepass beschikken. Dus voor game waar je de volle mep betaald moet je ook nog battlepasses gaan aanschaffen wil je alles eruit halen. Ik heb de game maar niet gehaald.
  Afgelopen week heb ik chocobo GP free edition gedownload. Ook een game van Square Enix. De game barst van de microtransacties. Voelt als een mobiel spelletje voor op het toilet.
  Het probleem zit hem niet in de graphics bij Babylon Fall, maar slechte marketing en al die microtransacties met battlepasses en ingame store. Ik hoop dat dit soort games dan ook keihard gaan falen. Het is leuk voor een F2P game, maar niet dit soort games.
  Mijn oordeel: De game moet F2P worden met een optie voor een Premium editie voor 20/30 euro waar een skin, currency of een battlepass in kan zitten. Of sloop heel die onzin van item stores, battlepasses en dat verplichte online gebeuren uit je game.
  Terugdenkend aan die allereerste trailer, waar ik helemaal door verkocht was, hoop ik dat ze dat laatste gaan doen. Hopelijk gaat Babylon Fall nog een prachtige game worden die ik ooit ga spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DarkraverX

  • 15 maart 2022 10:58
  Wordt dit net zo`n project als Anthem, oftewel we zeggen het maar doen het niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Markus88

  • 15 maart 2022 11:53
  In mijn geval is het simpel. Vraag geen 70euro voor een f2p-30-40 euro game :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ziminar

  • 15 maart 2022 13:47
  Karige game, zou niet misstaan op game pass

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Fr3nzy

  • 15 maart 2022 16:48
  Ik snap Square Enix niet. Waarom brengen zonder hiervoor reclame te maken, een nieuwe game uit, die volgens gebruikers nog niet goed/af is en vragen ze er 70 euro voor?
  Dan snap je toch wel dat bijna niemand de game gaat spelen.
  (289 players right now met een piek van 409 over afgelopen 24 uur.)
  Tegen de tijd dat alle kritieken verwerkt zijn in de game, is het handjevol mensen dat de game speelt allang afgehaakt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • 004

  • 15 maart 2022 19:41
  Ik weet prakties niets van de game af alleen ik denk dat heel veel mensen Elden Ring hebben gekocht. De release datum speelt waarschijnlijk een grote factor waardoor er minder interesse is voor andere titels die in een semi-vergelijkbaar genre uit komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.