Squads in Crackdown 3-multiplayer komen na lancering

Squads in Crackdown 3-multiplayer komen na lancering

Op de lanceringsdag van Crackdown 3 is het nog niet mogelijk om de multiplayer-modus Wrecking Zone te spelen samen met vrienden. De functie om zelf een team te maken wordt pas later toegevoegd.

Deze week komt de action-adventure-game Crackdown 3 uit. In het spel is het mogelijk om rond te rennen door de stad New Providence en van alles op te blazen. Dit kan alleen, maar ook samen met iemand in de co-op-modus. Ook heeft het spel een multiplayer-spelmodus, Wrecking Zone, waarin twee teams van vijf het tegen elkaar opnemen.

Microsoft regisseur Joseph Staten heeft nu echter op Twitter aangegeven dat het op de dag van lancering nog niet mogelijk is om Wrecking Zone samen met vrienden te spelen. De mogelijkheid om zelf een team samen te stellen met vier anderen zal wel worden toegevoegd in een latere update, maar wanneer laat Staten niet weten.

Crackdown 3 komt negen jaar na het tweede deel in de franchise uit. Het spel speelt zich af in de stad New Providence, waar de Terra Nova-organisatie aan de macht is. De speler moet deze organisatie neerhalen, door hun gebouwen te vernietigen en hun leiders te doden. Vorige week kwam de lanceringstrailer van Crackdown 3 uit. Bekijk de trailer hier.

Crackdown 3 is te spelen vanaf 15 februari op pc en Xbox One. Game Pass-abonnees kunnen de game zonder extra kosten op lanceringsdag spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Walgelijk. Weer zo'n spel wat niet af is. Wacht wel tot ie afgeprijst is.

0
test

bizar dat er na zo'n lange ontwikkeltijd niet eens een simpel friend invite system inzit.

0

Aanbevolen voor jou