Spyro Reignited Trilogy lijkt naar pc te komen

Spyro Reignited Trilogy lijkt naar pc te komen

Het lijkt er op dat er aan een pc-versie van Spyro Reignited Trilogy wordt gewerkt.

De pc-versie van de verzameling games werd namelijk genoemd door Taiwan's Digital Game Rating Committee. Daar viel ook te lezen dat de overzetting wordt geregeld door Iron Galaxy, de studio achter Switch-ports zoals Skyrim, Diablo 3 en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

De melding is inmiddels verdwenen, maar websites als Gematsu hebben het gezien. De pc-versie van Spyro Reignited Trilogy is vooralsnog niet officieel aangekondigd. Ook een Switch-versie van de game ontbreekt nog. Mocht Iron Galaxy er echt aan werken, dan zou een Switch-versie wellicht ook een mogelijkheid zijn.

Spyro Reignited Trilogy geeft een nieuw likje verf aan drie platformers die op de originele PlayStation verschenen: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon. De collectie verscheen afgelopen jaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vermaak mij er nog steeds prima mee op console. Zeker een aanrader als je nog nooit Spyro 1, 2 of 3 hebt gespeeld vroeger of als je juist vroeger deze hebt gespeeld. Alles voelt aan zoals vroeger en het ziet er geweldig goed uit. Daarnaast is het gewoon een goede platformer.

0

Aanbevolen voor jou