Sprookjesachtige Ghost Recon Breakpoint-trailer uitgebracht

Sprookjesachtige Ghost Recon Breakpoint-trailer uitgebracht

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Ghost Recon Breakpoint genaamd Big Bad Wolves Fairy Tales. De trailer heeft een bijzonder tintje zoals de naam wellicht al doet denken.

De trailer behandelt vijf hoofdstukken door middel van gamebeelden en animaties in een jaren 30 cartoon-stijl. Ze hebben allemaal een sprookje als thema, zoals Roodkapje of Doornroosje. Ieder hoofdstuk focust zich op een feature van Breakpoint en toont op een humoristische manier wat iedere feature inhoudt. Roodkapje, bijvoorbeeld, kan zich camoufleren om de boze wolven te ontwijken.

Bekijk hieronder de volledige trailer.

Ghost Recon Breakpoint komt op 4 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube
Ghost Recon Breakpoint
Ghost Recon Breakpoint

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal wel aan mij liggen, maar ik begrijp totaal niet hoe dit een Tom Clancy Ghost Recon game moet verkopen?!?

0

@Inflatable in vijf simpele verhaaltjes leggen ze op een vrij unieke manier uit hoe je kunt overleven in de game en dat blijken best goede features te zijn. Ik denk wel dat dit helpt om de game te verkopen eigenlijk.

0
test

@Impulzer dat doen ze idd goed, maar ik snap de stijl niet echt. Niet om zoutig over te komen, maar ik vind het hele sprookjesachtige niet bijdragen aan de sfeer van een Ghost Recon game. Ik krijg spontane flashbacks naar de Narco Road DLC van Wildlands. Dat paste er ook zo niet tussen.

0

Aanbevolen voor jou