Sports Story nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Sports Story nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Sports Story is gisteravond als verrassing uitgebracht op de eShop.

Nintendo zond gisteren de vijfde en tegelijk laatste aflevering van House of Indies uit. Elke werkdag heeft het bedrijf twee indiegames getoond die in de toekomst naar Switch komen, en twee indiegames die op die dag zelf beschikbaar kwamen. Ook deze laatste aflevering toonde weer vier games.

Sports Story is de bekendste titel van die vier. Het betreft het vervolg van het geprezen Golf Story. De game werd al in 2019 aangekondigd en moest oorspronkelijk in 2020 uitkomen. In het spel wordt het scala aan sporten uitgebreid met tennis, vissen, volleybal, voetbal, BMX en cricket. Het was al wel bekend dat de Switch-game ergens in december zou verschijnen, maar een precieze datum was er niet.

Naast Sports Story werden er nog drie andere games getoond. Zo komt de roguelike shooter Dust & Neon begin 2023 niet alleen meer naar Steam, maar ook naar Switch. De eerder op pc uitgekomen adventuregame Undying moet in de lente van 2023 naar Switch komen. Tot slot werden er nieuwe beelden van de aankomende rpg Sea of Stars getoond, dat in de zomer van 2023 verschijnt op Switch, pc en PlayStation.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou