Sporten uit Wii Sports krijgen HD-versie op Wii U | Gamer.nl

Sporten uit Wii Sports krijgen HD-versie op Wii U | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De vijf sporten zijn tennis, bowlen, honkbal, boxen en golf. Tennis en Bowlen lanceren op 7 november. Beide sporten zijn los te koop voor 9,99 euro per stuk. Honkbal, golf en boxen verschijnen in de maanden daarna. Ook kan er gekozen worden om een dagticket te kopen voor 1,99 euro, waarmee spelers een dag toegang krijgen tot alle sporten. De eerste 24 uur nadat spelers de games voor het eerst opstarten, zijn ze sowieso gratis te spelen. 

De diverse minigames worden in HD-resolutie getoond en zijn uitgebreid met een online multiplayermodus. Verder worden er toernooien georganiseerd per regio waaraan spelers mee kunnen doen.

Wii Fit U

Nintendo kondigde ook zijn plannen aan voor Wii Fit U, dat op 1 november lanceert. Vanaf dan is er een proefversie te downloaden tot en met 31 januari. Het betreft de volledige game en deze kan een maand gratis gespeeld worden. Daarna moet het spel alsnog aangeschaft worden voor zo'n 20 euro. Verder is het Wii Balance Board-acce oire vereist. Vanaf 6 december komt Wii Fit U ook naar retail in twee uitgaves, met of zonder de Balance Board. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou