Spoilers over Halo Infinite-verhaal gelekt door data in multiplayertest

Spoilers over Halo Infinite-verhaal gelekt door data in multiplayertest

343 Industries heeft gewaarschuwd voor mogelijke spoilers, nadat het per ongeluk bestanden gerelateerd aan de singleplayercampagne in de multiplayertest die dit weekend wordt gehouden heeft gestopt.

De multiplayertest begon gisteren voor Halo Insiders die een uitnodiging via mail hebben gehad. Dataminers vonden de campagnebestanden in deze preview, waaruit allerlei spoilers over het verhaal van de game zijn gekomen die nu op internet circuleren.

Joseph Staten van 343 Industries meldt dat het niet de bedoeling was dat deze bestanden in de multiplayertest zaten. "Helaas bevatten deze bestanden spoilers. Dergelijk uitgelekt materiaal is pijnlijk voor de ontwikkelaars en kan de ervaring voor iedereen verpesten. Dus kijk alsjeblieft uit voor spoilers en verspreid ze niet."

Daarbij laat community director Brian Jarrard weten dat mensen die informatie uit datamines gerelateerd aan Halo Infinite delen op YouTube, het risico lopen tegen een 'takedown' aan te lopen, waarbij het filmpje. "Als je al content hebt geplaatst, raden we je aan het proactief van je kanaal af te halen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou