Nieuws
Halo Infinite

Spoilers over Halo Infinite-verhaal gelekt door data in multiplayertest

343 Industries roept op om de informatie niet te delen

Geschreven door Michel Musters op
343 Industries heeft gewaarschuwd voor mogelijke spoilers, nadat het per ongeluk bestanden gerelateerd aan de singleplayercampagne in de multiplayertest die dit weekend wordt gehouden heeft gestopt.

De multiplayertest begon gisteren voor Halo Insiders die een uitnodiging via mail hebben gehad. Dataminers vonden de campagnebestanden in deze preview, waaruit allerlei spoilers over het verhaal van de game zijn gekomen die nu op internet circuleren.

Joseph Staten van 343 Industries meldt dat het niet de bedoeling was dat deze bestanden in de multiplayertest zaten. "Helaas bevatten deze bestanden spoilers. Dergelijk uitgelekt materiaal is pijnlijk voor de ontwikkelaars en kan de ervaring voor iedereen verpesten. Dus kijk alsjeblieft uit voor spoilers en verspreid ze niet."

Daarbij laat community director Brian Jarrard weten dat mensen die informatie uit datamines gerelateerd aan Halo Infinite delen op YouTube, het risico lopen tegen een 'takedown' aan te lopen, waarbij het filmpje. "Als je al content hebt geplaatst, raden we je aan het proactief van je kanaal af te halen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Bloomberg: 'Uitstel Horizon Forbidden West naar 2022 staat vast' Gratis Sonic-pakket beschikbaar in Two Point Hospital
0

Reacties op: Spoilers over Halo Infinite-verhaal gelekt door data in multiplayertest

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.