Spoiler: 'Glitch in Red Dead Redemption 2 hint naar remaster van origineel' | Gamer.nl

Spoiler: 'Glitch in Red Dead Redemption 2 hint naar remaster van origineel' | Gamer.nl

Er is een glitch ontdekt in Red Dead Redemption 2 die sterk hint naar een remastered-versie van de originele Red Dead Redemption. Spelers en fans speculeren dat de nieuwe content als verhaal-dlc toegevoegd kan worden aan Red Dead Redemption 2.

Pas op: Spoilers!

Na de epiloog van Red Dead Redemption 2 wordt er gespeeld als John Marston. Een speler ontdekte een glitch in de stem van John Marston na het begroeten van npc's. Op dat moment is, in plaats van John, de stem van een volwa en Jack Marston te horen, de zoon van John. Een volwa en Jack Marston is tot nu toe alleen te zien geweest in de originele Red Dead Redemption-game en is in Red Dead Redemption 2 nog een kind.

Spelers herkennen de stem van Jack Marston, omdat spelers in de epiloog van de originele Red Dead Redemption-game spelen als Jack Marston. In de eerste Red Dead Redemption wordt John Marston vermoord door Edgar Ro en vlucht Jack Marston als kind met Abigail. Direct daarna wordt de game verder gespeeld als een volwa en Jack Marston waarin een bonusmi ie wordt gegeven om Edgar Ro te vermoorden als wraak op de dood van zijn vader.

Met het horen van de stem van Jack, terwijl het personage tot nu toe nog niet volwa en in de game is verschenen, wordt door vele spelers de verwachting geschept dat er mogelijk nieuwe dlc uitgebracht gaat worden. Daarmee wordt gesuggereerd dat de dlc gaat voortborduren op de afloop van de originele Red Dead Redemption. In theorie kan dit resulteren in een flinke tijdsprong, aangezien Red Dead Redemption 2 zich afspeelt voor de gebeurteni en in de originele Red Dead Redemption-game.

Momenteel heeft Rockstar nog geen aankondigingen gedaan over mogelijke dlc voor de western-game. Indien er daadwerkelijk dlc wordt uitgebracht voor de game, is het de vraag wat Rockstar gepland heeft voor het verdere verloop van de verhaallijn in de Red Dead Redemption-franchise.

Een mogelijkheid kan zijn dat met een uitbreiding de map wordt vergroot in Red Dead Redemption 2. Momenteel is de map van Red Dead Redemption 2 namelijk hetzelfde als dat van de originele Red Dead Redemption. Behalve het gedeelte in Mexico ontbreekt in het tweede deel van de franchise. Hiermee bestaat de kans dat dit onderdeel van de map alsnog beschikbaar wordt gesteld in Red Dead Redemption 2.

Eerder werd bekend dat spelers van Red Dead Online eigen vechtclubs hadden gecreëerd met specifieke regels gebaseerd op de film Fight Club. Daarnaast bracht ontwikkelaar Rockstar een nieuwe uitbreiding uit voor GTA Online genaamd Arena War.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou