Splinter Cell Trilogy bevestigd voor 2011 | Gamer.nl

Splinter Cell Trilogy bevestigd voor 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bevestiging liet lange tijd op zich wachten, nadat de Splinter Cell Trilogy in september in de catalogus te vinden was in online shop Zavvi samen met een Prince of Persia HD-collectie. De Splinter Cell-verzamelbundel moet ergens volgend jaar verschijnen, maar een exacte datum is nog niet gegeven. In de Splinter Cell-serie speelt geheim agent Sam Fisher de hoofdrol. Veelal al draaien de games om een combinatie van het nodige sluipwerk en spectaculaire actiemomenten.

Trilogieën

De bevestiging van de Splinter Cell HD-collectie komt in een reeks van verschillende aangekondigde trilogieën. Prince of Persia Trilogy is al sinds november te downloaden in PlayStation Network en als hardcopy verkrijgbaar voor 29,99 euro. Ook heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics gisteren aangekondigd dat ze volgend jaar een exclusieve PS3-trilogie van Tomb Raider gaan uitbrengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou