'Splinter Cell en Prince of Persia HD-trilogieën naar 360' | Gamer.nl

'Splinter Cell en Prince of Persia HD-trilogieën naar 360' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een medewerker van Ubisoft heeft tegen website GameSpot gezegd dat er momenteel geen plannen zijn voor Xbox 360-versies van de twee trilogieën. De ESRB, de Amerikaanse instantie voor de leeftijdscla ificering van games, heeft zich in het verleden echter een betrouwbare bron getoond bij het bekendmaken van nog onaangekondigde games. 

Uit de Prince of Persia-serie zijn er vorig jaar HD-versies van The Two Thrones, The Sands of Time en The Warrior Within uitgebracht voor PlayStation 3. Binnen de Splinter Cell-serie gaat het om HD-remakes van het eerste deel, Chaos Theory en Pandora Tomorrow. De Splinter Cell-serie wordt ergens dit jaar verwacht voor PlayStation 3. Als de informatie van de ESRB blijkt te kloppen, zullen de zes titels ook uitkomen voor Xbox 360.

HD-remakes

Voor Playstation 3 zijn er op dit moment al HD-remakes van verschillende games te verkrijgen, zoals van God of War en Sly Cooper. Ook worden er dit jaar HD-versies van Ico en Shadow of the Colo us verwacht voor die spelcomputer. Beyond Good & Evil HD komt op 2 maart uit op Xbox Live en zal naar verwachting rond dezelfde tijd op PlayStation Network beschikbaar zijn. Ook doen er geruchten de ronde dat er later dit jaar een HD-remake van Halo: Combat Evolved wordt uitgebracht voor Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou