Splinter Cell: Conviction krijgt gratis wekelijkse DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze week is de MP7A1 Machine Pistol toegevoegd aan het arsenaal van hoofdrolspeler Sam Fisher. Gamers vinden dit wapen terug in het Extra's-menu in de game. Voor een nog onbekende periode zullen er iedere donderdag nieuwe items worden aangeboden, waaronder nieuwe wapens, skins en multiplayer-maps.

Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction komt vandaag uit in Europa voor Xbox 360. De PC-versie van de game komt op 29 april. Splinter Cell: Conviction zet de speler in de schoenen van de voormalige overheid pion Sam Fisher. Fisher ontdekt dat zijn dochter is vermoord en gaat op zoek naar wraak. Daarbij sluipt hij door de schaduwen en leidt hij zijn vijanden af door bijvoorbeeld een lamp naar beneden te schieten en vervolgens van de chaos gebruik te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou