Splatoon krijgt gratis dlc en bevat een 8-bit minigame | Gamer.nl

Splatoon krijgt gratis dlc en bevat een 8-bit minigame | Gamer.nl

Splatoon krijgt gedurende de aankomende zomer meerdere nieuwe maps, wapens en spelmodi. Dat maakt Nintendo bekend via een Nintendo Direct-uitzending die zich richt op de multiplayershooter.

Bovendien verschijnt in augustus een update die de multiplayer moet uitbreiden, met name als het gaat om matchmakingopties. Spelers kunnen na deze update bepalen met wie men speelt en met welke regels. Hierdoor is het mogelijk om een team met vrienden te vormen of een competitie te organiseren waar enkel bekenden aan deelnemen.

Nintendo toonde ook een minigame die te spelen is tu en de gevechten door. De tweedimensionale game, genaamd Squid Jump, is nog het meeste te vergelijken met Ice Climbers. Het is de bedoeling om zo hoog mogelijk in het level te komen en zo de hoogste highscore neer te zetten. Squid Jump is eveneens te spelen wanneer Splatoon online naar andere spelers zoekt.

Tenslotte is het vanaf aankomende zaterdag mogelijk om een multiplayerdemo te spelen. Deze is vandaag al te downloaden voor de Wii U, maar is enkel te spelen tu en 5:00 en 6:00 uur 's ochtends, 13:00 en 14:00 uur 's middags en 21:00 en 22:00 uur 's avonds.

Hieronder is de volledige Nintendo Direct over Splatoon terug te vinden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou