Splatoon 3-demo is nu te downloaden

Splatoon 3-demo is nu te downloaden

Nintendo Switch-eigenaren kunnen nu kosteloos de Splatoon 3-demo binnenhalen.

De demo, die op de Nintendo Switch eShop staat, moet vanaf 27 augustus een speciaal Splatfest bevatten waarin spelers multiplayerpotjes kunnen speler. Voordat het zover is kan men nu echter al aan de slag met een toturial. Ook kan Splatsville alvast bezocht worden. Daarnaast bevat de demo een proefperiode van zeven dagen voor Nintendo Switch Online.

Het Splatfest-hoofdevenement begint op 27 augustus. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen telkens twee teams tegen elkaar strijden. Vervolgens begint het blok dat duurt van 16.00 tot 22.00 uur, waarin ze de nieuwe Splatfest Driekleurenoorlog kunnen proberen. In deze nieuwe Grondoorlog-variant neemt het leidende team het op tegen twee spelers uit beide andere teams. Na dit alles worden de resultaten berekend en op zondag 28 augustus om 16.00 uur gepresenteerd.

Splatoon 3 komt op 9 september uit op Nintendo Switch. Vanavond om 18:30 uur Nederlandse tijd is er overigens een Nintendo Treehouse-livestream te zien waarin Splatoon 3 en Harvestella worden gespeeld. De stream kan hieronder worden bekeken. Lees hier ook een uitgebreide preview van Splatoon 3.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zaterdag even paar uurtjes proberen te spelen.

0
test

Pass, Splatoon is de eerste Nintendo franchise waarbij ik echt voel dat ik er te oud voor ben.

0

Aanbevolen voor jou