Splatoon 3-amiibo komen op 11 november uit

Splatoon 3-amiibo komen op 11 november uit

Drie nieuwe amiibo gebaseerd op Splatoon 3 verschijnen op 11 november.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het gaat om Octoling, Inkling en Smallfry. In een trailer op social media toont het bedrijf de beeldjes in meer detail, en wordt ook onthuld wat men er mee kan ontgrendelen.

Zoals het geval is bij amiibo, kunnen mensen die de kleine beeldjes inscannen diverse extra opties ontgrendelen in games - in dit geval in Splatoon 3. Het gaat om speciale uitrusting voor het personage van spelers.

Splatoon 3 kwam in september uit op Nintendo Switch. Het spel is een groot succes: alleen al in de eerste drie dagen werden er van de game 3,45 miljoen exemplaren in Japan verkocht. 

In de Splatoon-games nemen Inklings en Octolings het tegen elkaar op in schietwedstrijden. In plaats van met kogels, schieten de teams met verf. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om arena's zoveel mogelijk in de kleur van het team te verven. Net als Splatoon 2 heeft Splatoon 3 een singleplayercampagne. Deze heet ‘De terugkeer van de Mammalianen’. De game speelt zich af in de nieuwe locaties Splatsville en Splatlands. Ook de coöpstand Salmon Run is teruggekeerd.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou