Spiritueel vervolg op Burnout komt in april uit

Spiritueel vervolg op Burnout komt in april uit

Ontwikkelaar Three Fields Entertainment brengt Dangerous Driving, een spiritueel vervolg op de Burnout-reeks, op 9 april uit.

Three Fields is opgericht door Alex Ward en Fiona Sperry. Eerder richtten zij Criterion Games, de ontwikkelaar van de Burnout-franchise, op. Dangerous Driving, dat naar pc (via de Epic Games Store), PlayStation 4 en Xbox One komt, is een soort spiritueel vervolg.

De game bevat diverse modi die vooral draaien op het maken van spectaculaire crashes met snelle wagens. In Takedown moeten spelers zoveel mogelijk andere auto's vernietigen, terwijl modi als Eliminator en Heatwave evengoed draaien om zoveel mogelijk chaos te creëren. Het spel heeft tevens een Pursuit-modus, waarin spelers in de huid van de politie kruipen en andere racers proberen tegen te houden.

Het spel heeft dertig verschillende tracks verdeeld over zeven omgevingen en tevens online gameplay. Het spel komt zowel fysiek als digitaal uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Ziet er wel echt uit als een burnout game dus I'm in!

0
test

Als deze net zo goed is als Burnout 3 ben ik helemaal in!!

0
test

@kleinekoosjer Interessant dat jij deel 3 zo goed vind, dat hoor ik meer. Ik vind persoonlijk juist dat deel 1 en 2 veel beter waren. Bij deel 3 ging men een beetje TE over the top voor mijn gevoel. Maar goed, ieder zo z'n voorkeuren.

0

@darkmanwls Deel 1, met de replay editor waarbij je urenlang naar je crashes in slowmotion kon kijken.. jammer dat ze die feature nooit meer teruggebracht hebben.

0

Aanbevolen voor jou