Spiritfarer-update voegt onder andere nieuwe spirit Beverly toe

Spiritfarer-update voegt onder andere nieuwe spirit Beverly toe

Er is een gratis update voor de indiegame Spiritfarer uitgekomen, waarin onder andere de nieuwe spirit Beverly zit.

Naast de nieuwe spirit Beverly - een kleine uil die in Oxbury gevonden kan worden - zitten daar ook bijbehorende missies bij. Verder bevat de update diverse andere nieuwe opties en aanpassingen, waaronder drie saveslots om het spel op te slaan, een Archive Room om oude documenten te bewaren en door te lezen, een radio in de lounge om naar de soundtrack van de game te luisteren, nieuw voedsel en diverse aanpassingen die de game beter speelbaar maken. Een complete lijst met alle toevoegingen is op de website van ontwikkelaar Thunder Lotus Games te vinden.

Ook heeft iam8bit de reserveringen voor de Spiritfarer Collector's Edition geopend. De fysieke game komt beschikbaar op PlayStation 4 en Nintendo Switch en bevat onder andere een replica van een Everlight, de digitale soundtrack en artbook en een set met kaarten en stickers. Ook kan de soundtrack op vinyl besteld worden.

Spiritfarer plaatst spelers in een dorpje op een boot, waar verschillende dieren wonen. Protagonist Stella onderhoudt een relatie met de dieren door spullen te delen, te vissen en ondertussen lekker te kletsen. De rivier die spelers bevaren is de Styx, oftewel de weg naar het hiernamaals. De  game is verkrijgbaar op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Steam, Epic Games Store, GOG, Google Stadia en Game Pass voor Xbox en pc.

Gamer.nl beloonde Spiritfarer met een 9: "Animal Crossing en Metroid is geen alledaagse combinatie, maar in Spiritfarer werkt het uitzonderlijk goed. Het managen van je eigen boot vol kleurrijke dieren gaat erg goed samen met het vrij verkennen van land en zee. De game behandelt bovendien op een mooie en lieve manier een zwaar onderwerp: de dood."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou