'Spin-off Immortals Fenyx Rising richt zich op Polynesische mythologie'

'Spin-off Immortals Fenyx Rising richt zich op Polynesische mythologie'

Ubisoft zou aan een spin-off van Immortals Fenyx Rising werken, die zich voornamelijk richt op Polynesische mythologieën.

Dat claimt Giant Bomb-journalist Jeff Grubb tijdens

Watch on YouTube

. Volgens hem wordt er geen direct vervolg op Immortals Fenyx Rising gemaakt door Ubisoft Quebec, maar een soort spin-off. De codenaam van het project zou Oxygen zijn.

"Het is gebaseerd op Polynesische cultuur uit Hawaï. Nog altijd vertelt een God het verhaal. De graphics zijn nog altijd gestileerd, maar het is ditmaal minder een directe kopie van Breath of the Wild. De game is in vroege productie, ik heb concept art gezien. Het komt misschien in 2025 uit."

Grubb vertrouwt bovenstaande informatie die hij van zijn bron heeft gekregen, omdat deze bron ook claimde dat Ghost Recon Frontline geannuleerd zou worden. Dat is inmiddels dan ook officieel gebeurd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola inderdaad het had op de stamina bar en de enigszins gelijkwaardige grafische stijl niet veel van een Zelda game weg. Gewoon een mooie en goede game die ik snel weer eens moet oppakken.

0

@coola Precies dit. Ik vond de vergelijking met Zelda BOTW , misschien wel de beste game ooit gemaakt (zeker 300uur inzitten) schandalig. Fenyx was aardig, maar bye far niet de kwaliteit van Zelda. Tegen AC kon het daarentegen prima op. Gewoon een 6je. Leuk, maar dat is het.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola op stamina bar na wat denk je van de opjecten op tillwn en puzzels die er in zaten door dingen op te tillen, game had kwa combat niks vam zelda, maar er zat ook zat in wat ze van zelda hadden gekopieerd.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Stamina, de manier van overal kunnen klimmen, gliden, artstyle, de krachten, puzzels, slow-mo schieten, etc... Je zag aan letterlijk alles dat de makers geinspireerd waren door BotW. Helemaal geen probleem, want BotW is nou eenmaal een goede inspiratiebron en Immortals is een top game, die ik (incl. DLC) 100% uitgespeeld heb. Qua quests & questmakers lijkt de game op AC, maar verder..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik was echt hyped om aan Fenyx Rising te beginnen destijds, maar ik kwam niet in een lekkere flow met de game. Ook toen ik de game een tweede en derde kans gaf wilde het niet vlotten.

0
test

@gusanito Ik had precies hetzelfde.

0

Aanbevolen voor jou