SPIL Games en Google organiseren Game Jam in Hilversum | Gamer.nl

SPIL Games en Google organiseren Game Jam in Hilversum | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Deze Game Jam is de laatste ontwikkeling in onze HTML5-strategie en we zijn enthousiast om hier samen met Google aan te werken. Een vrij toegankelijk en gratis weekend met flink veel programmeerwerk past perfect in onze strategie om de wereld door middel van games bijeen te brengen. We kunnen niet wachten om te zien wat er uit het weekend naar voren komt", zegt Peter Drie en, CEO van Spil Games.

Op Game Jam vinden onder meer lezingen plaats over de technologie achter het ontwikkelen van games. Ook worden er nieuwe ideeën voor spellen voorgesteld en vinden er se ies plaats om ter plekke spellen te programmeren.

De studio lanceerde vorige maand HTML5-versies van zijn websites om spelers met mobiele apparaten toegang te geven de spellen op deze sites.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou