Spider-Man voor PS4 verschijnt in september, Collector's Edition aangekondigd | Gamer.nl

Spider-Man voor PS4 verschijnt in september, Collector's Edition aangekondigd | Gamer.nl

Sony heeft bekendgemaakt dat Spider-Man in september gaat verschijnen. De superheldengame verschijnt exclusief op PlayStation 4.

Op de PlayStation Blog is bekendgemaakt dat de game op 7 september in Europa verschijnt. Tevens is de boxart van de game onthuld en zijn er verschillende edities aangekondigd.

De Digital Deluxe Edition bevat naast de game zelf nieuwe hoofdstukken uit het verhaal uit de dlc-serie genaamd 'The City That Never Sleeps'. Deze hoofdstukken worden na release uitgebracht en bevatten nieuwe mi ies, vijanden en kostuums. De Collector's Edition wordt fysiek uitgebracht en bevat alle digitale content van de Digital Deluxe versie. Hiernaast heeft deze versie een beeldje, steelbook, en mini artbook.

Marvel’s Spider-Man, zoals Insomniacs iteratie officieel heet, staat helemaal op zichzelf. Dat betekent dat er geen banden zijn met voorgaande games, geen banden met de comics en vooral geen banden met de films. De game werd op E3 2016 tijdens Sony's persconferentie voor het eerst getoond. Vorig jaar werd aangekondigd dat de exclusieve PlayStation 4-game in de eerste helft van 2018 zou verschijnen.

Eerder vandaag plaatsten we al een video met nieuwe beelden van Spider-Man.

Spider-Man
Spider-Man
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou