Spider-Man Remastered is geschikt voor Steam Deck

Spider-Man Remastered is geschikt voor Steam Deck

De pc-versie van Marvel's Spider-Man Remastered is 'Steam Deck Verified'.

Dat heeft Insomniac Games op social media bevestigd. 'Steam Deck Verified' houdt in dat het spel zo goed als perfect moet draaien op de handheld van Valve en zich prima laat besturen met de knoppen op het apparaat.

Spider-Man Remastered komt op 12 augustus uit op Steam en Epic Games Store. Miles Morales moet ergens later dit jaar uitkomen op pc. De overzettingen worden gemaakt door Nixxes Software, een Nederlands bedrijf dat inmiddels onderdeel is van Sony PlayStation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

> 'Steam Deck Verified' houdt in dat het spel zo goed als perfect moet draaien op de handheld van Valve en zich prima laat besturen met de knoppen op het apparaat. Het houdt in dat dit out of the box al zo moet zijn, zonder dat je instellingen hoeft in te duiken. Wanneer een game (nog) niet "Verified" is, sluit dat het bovenstaande nog niet uit.

0
test

@Gaurav Yes. Ik heb al best wat mooie games die niet verified zijn gespeeld zonder veel aanpassingen aan de instellingen. Als het meer werk kost dan dat dan haak ik vaak af. Maar trial & error is zeker aan te raden. OT: Lijkt me een zeer geschikte game voor de steam deck.

0

Mooie trend, nog even en die router kan de deur uit Ik wil best wachten tot ik titels kan spelen

0

Aanbevolen voor jou