Spider-Man: Miles Morales vanaf 18 november op pc verkrijgbaar

Spider-Man: Miles Morales vanaf 18 november op pc verkrijgbaar

De pc-versie van Marvel's Spider-Man: Miles Morales komt op 18 november uit, zo hebben Sony en Insomniac Games aangekondigd.

De pc-versie was al geruime tijd aangekondigd, maar een releasedatum bleef tot gisteren uit. Toen werd op PlayStation Blog de datum onthuld. De game komt op Steam en Epic Games Store te staan.

Door het spel te reserveren ontgrendelen spelers op release de T.R.A.C.K.- en Into the Spider-Verse-pakjes, alsmede de Gravity Well-gadget en drie skillpoints.

Spider-Man: Miles Morales verscheen eerder al op PlayStation 4 en PlayStation 5 en is een vervolg op Spider-Man. De game speelt zich in dezelfde stad af als het origineel, maar bevat een nieuw verhaal. Daarbij besturen spelers ditmaal dus Miles in plaats van Peter Parker. Marvel's Spider-Man kwam eerder dit jaar al uit op pc.

De pc-versie van Miles Morales heeft geoptimaliseerde graphics, ontgrendelde framerates en ondersteunt technieken als DLSS 3 en DLSS 2, Nvidia DLAA en Nvidia Reflex, alsmede AMD FSR 2.1, Intel XeSS en IGTI. Ook worden reflecterende oppervlaktes en schaduwen met ray tracing weergegeven. Tot slot worden ultra-wide monitoren ondersteund en kan er zowel met de DualSense-controller of met een muis en toetsenbord worden gespeeld. Hieronder zijn naast een nieuwe trailer ook de systeemeisen te bekijken.

Watch on YouTube
Spider-Man: Miles Morales

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zin in!

0
test

Playstation 5 maar verkopen denk ik...

0

Aanbevolen voor jou