Spider-Man: Miles Morales krijgt Performance-modus met raytracing

Spider-Man: Miles Morales krijgt Performance-modus met raytracing

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft via een update een nieuwe grafische optie toegevoegd aan Spider-Man: Miles Morales.

De nieuwe update wordt door veel spelers opgemerkt en afbeeldingen worden gedeeld via social media.

Eerder konden gamers kiezen voor de mooiste versie van het spel met raytracing op 30 frames per seconde, of een soepele ervaring zonder raytracing met 60 fps. Spelers van de PS5-game kunnen nu ook nog kiezen voor 'Performance RT', wat een versie van de Performance-modus is, maar dan met raytracing.

De beschrijving in de game noemt het een 'alternatieve versie van de Performance-modus, dat raytracing toevoegt door de resolutie van scènes, de kwaliteit van reflecties en het aantal voetgangers aan te passen'. De Fidelity-modus is uiteindelijk dus nog altijd het mooist, al draait die op 30 fps.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Moet zeggen dat het niet echt next gen over komt. 30fps kan echt niet meer, maar kennelijk moet je voor 60fps altijd inleveren.

0
test

@Cocabeer Ray tracing is gewoon heel zwaar. Maar ik stoorde me nooit aan 30 fps maar ik kan Valhalla niet op 30 meer spelen sinds de series x.

0
test

@Cocabeer Onzin dat 30 fps "niet meer kan" ligt eraan wat voor game. Bij een single player game waar snelle reacties en dergelijke er niet toe doen heb ik nog altijd liever dat ze die extra power gebruiken voor nog mooiere plaatjes dan voor meer fps.

0

Het is ook wel veel gevraagd RT en nog 60fps leuk met Tetris maar bij spider-man gebeurd er te veel op het scherm. En we moeten heel eerlijk zijn we hebben het over hardware ter waarde van 399 dan vind ik het knap.

0
test

@Roy36NL precies daarom. Met mijn 2080ti kan ik het ook amper draaien. Althans tegenwoordig steeds beter maar net als cyberpunk wat ik vandaag ga testen verwacht ik niet heel veel fps eruit te knallen met RT aan.

0

Aanbevolen voor jou