Spider-Man: Miles Morales krijgt Into The Spider-Verse-pak

Spider-Man: Miles Morales krijgt Into The Spider-Verse-pak

Spider-Man: Miles Morales krijgt een speciaal pak uit Into the Spider-Verse. Dat laat Justin K. Thompson, production designer van de film, weten in een nieuwe gameplaytrailer.

Het pak gaat gepaard met een aantal grafische effecten die de animatiefilm uit 2018 nabootsen. Zo beweegt Miles op een lager aantal frames per seconde, kent het iconische stripboek-bolletjes en verschijnen zo nu en dan pop-up woorden uit de comics.

In de gameplaytrailer is verder te zien hoe Miles Morales een zijmissie oplost door hackers van een billboard op te sporen. Daarbij worden zijn unieke elektriciteitskrachten in beeld gebracht.

Marvel's Spider-Man Miles: Morales verschijnt op 19 november voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee dit is echt 10x niks. Wie wil er nu lage fps personages. Ik zou bijna denken dat de ps5 dan gewoon kapot is. Het doet gewoon pijn aan je ogen.

0
test

@GoofyZ3 Omdat de film er ook zo uit zag. Als je de film kijkt en ook volledig begrijpt, dan zal t je wel kunnen bekoren. En het is puur de animaties van de character die uit minder animatie frames bestaat, de game zelf draait gewoon op volle snelheid hoor. De uitleg "lage fps" wordt hier een beetje uit zijn verband gerukt.

0
test

@darkmanwls je bent juist gefocust op spiderman als hij aan het slingeren is. Als ik hem dan zie haperen, want dat is het gewoon, dan hoef ik dat spel niet te spelen. Gelukkig is het maar een pakje en hopelijk wordt dit geen trend.

0
test

@GoofyZ3 not sure if troll or serious...

0
test

De vraag is natuurlijk, gaat t met dit pakje aan ook steeds meer frames worden naarmate Miles meer comfortabel met zijn krachten wordt? Want dat was in de film namelijk het geval. Dat was zelfs het hele punt achter de animatie stijl.

0
test

@darkmanwls Nee, het is een Suit Mod die je bij dit pak krijgt en als je het wilt kan je hem ook eraf halen en op andere pakken zetten.

0
test

@poklaan Da's dan weer jammer

0

Aanbevolen voor jou