'Spider-Man: Miles Morales komt met remaster van eerste game'

'Spider-Man: Miles Morales komt met remaster van eerste game'

De PlayStation 5-game Marvel's Spider-Man: Miles Morales komt mogelijk met een remaster van de eerste Marvel's Spider-Man.

Dat claimt men in het meest recente nummer van tijdschrift Game Informer. Reddit-gebruiker 77good123 plaatste een foto van de betreffende tekst waarin dit wordt geclaimd.

"Miles Morales is geen traditioneel vervolg," zo leest de tekst in het tijdschrift, "aangezien het gebundeld wordt met een remaster van Insomniac's Spider-Man dat volledig gebruikmaakt van de PS5-hardware."

Sinds de aankondiging van Miles Morales in de PlayStation 5-onthullingsvideo eerder dit jaar, heerst er al verwarring rondom de game. Inmiddels heeft ontwikkelaar Insomniac Games laten weten dat het om een stand-alone release gaat die qua lengte vergelijkbaar is met het kortere Uncharted: The Lost Legacy. Mogelijk wordt de PS5-game echter dus geleverd met een remaster van het origineel. Sony en Insomniac hebben dit nog niet bevestigd. De game moet eind dit jaar op PlayStation 5 verschijnen.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hier koop ik een nieuwe console voor, nieuwe spiderman. Ondanks dat het een kortere versie is

0
test

Ik denk dat ze de fysieke versie zullen verkopen als pakket met de remaster van de vorige game en miles morales samen. En dat je digitaal Miles morales ook apart zal kunnen kopen voor een lagere prijs.

0
test

@darkmanwls denk dat je gelijk heb. Maar kan dit een remaster genoemd worden als ze alleen de frame rate unlocken en waarschijnlijk de resolutie naar 4k doen.

0

Aanbevolen voor jou