Spider-Man krijgt binnenkort een New Game Plus-modus | Gamer.nl

Spider-Man krijgt binnenkort een New Game Plus-modus | Gamer.nl

Er komt binnenkort een New Game Plus-modus voor de nieuwe Spider-Man-game voor de PlayStation 4. Ontwikkelaar Insomniac Games maakte dit in een reactie op Twitter bekend.

Op Twitter werd een vraag gesteld aan de ontwikkelaar of er een New Game Plus-modus voor de nieuwe game zou uitkomen waarop Insomniac zei dat het inderdaad in Spider-Man gaat verschijnen. Dit is met name een opvallende reactie van Insomniac door het feit dat Spider-Man slechts vijf dagen geleden is uitgebracht.

Met de New Game Plus-modus krijgen spelers nieuwe uitdagingen wat kan motiveren om de game opnieuw te spelen. Zo kregen al eerder grote titels een New Game Plus-modus, zoals God of War, FarCry 5 en Shadow of the Tomb Raider. Het is gewoonlijk dat deze modus speelbaar wordt zodra de game voor het eerst is uitgespeeld. In God of War was het bijvoorbeeld mogelijk om in de modus de wapens vanaf het begin te gebruiken die bij de eerste keer op het eind pas werden verkregen. Daarnaast worden vaak de vijanden moeilijker om te verslaan.

Spider-Man kreeg eerder al een creatieve foto-modus die op de eerste dag van de release verkrijgbaar was in een gratis update.

Spider-Man is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou