Spider-Man verschijnt eind november in Marvel's Avengers

Spider-Man verschijnt eind november in Marvel's Avengers

Vanaf 30 november is Spider-Man in de PlayStation-versie van Marvel's Avengers verkrijgbaar.

Patch 2.2 komt op 30 november op alle platformversies van de game uit. Hierin zit de Discordant Sound-raid, waarin spelers het opnemen tegen slechterik Klaw. Hij keert terug naar de Vibranium Mound om Wakana te vernietigen en spelers moeten daar een stokje voor steken.

Op PlayStation-consoles wordt Spider-Man met deze update toegevoegd als speelbaar personage. Daarbij hoort ook het With Great Power Hero-evenement. Spider-Man's verhaal wordt via ontgrendelbare uitdagingen uit de doeken gedaan via de Avengers Initiative. 

De update moet ook diverse verbeterde gameplaysystemen, de mogelijkheid om gear te upgraden en verhoging van de level cap van 150 naar 175 met zich meebrengen. Hieronder is een vernieuwde content roadmap voor de game te zien.

Overigens liet Square Enix-president Yosuke Matsuda tijdens de bekendmaking van diens kwartaalcijfers weten dat Marvel's Avengers niet zo goed heeft gepresteerd als de uitgever had gehoopt, en dat het ontwikkelaar Crystal Dynamics geen goede match vindt met de game. Het bedrijf geeft hier als reden voor dat Avengers een 'games as a service'-model aanhoudt, en dat Crystal Dynamics vooral ervaring heeft met singleplayergames als Tomb Raider.

Marvel's Avengers

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Overigens liet Square Enix-president Yosuke Matsuda tijdens de bekendmaking van diens kwartaalcijfers weten dat Marvel's Avengers niet zo goed heeft gepresteerd als de uitgever had gehoopt." Nogal logisch als de game een groot grindfest is om voor elk character de toffere outfits te unlocken.

0

@bigds9fan om aan te geven dat die mensen geen idee hebben wat gamers willen. Die zien een Fortnite en denken even te cashen met een IP.

0
test

@Ziminar Precies.

0
test

"en dat het ontwikkelaar Crystal Dynamics geen goede match vindt met de game. " Wauw, ik zou als Crystal Dynamics echt denken ''fuck you too'' . Wat je ook van de game vind, ik neem aan dat die studio gewoon probeert het beste ervan te maken met de resources en missie die ze mee krijgen. Ik vind het echt onprofessioneel als je als grote baas dan een beetje gaat afgeven op je eigen studio.

0

@WvA dit soort lui zullen vrijwel nooit de schuld bij zichzelf zoeken, maar altijd ergens anders. Ondertussen is hij de man die beslissingen neemt, dus als je Chrystal Dynamics niet de juiste ontwikkelaar is heb je de verkeerde erop gezet.

0
test

@Ziminar Ik weet niet of Gamer de info ergens anders van heeft, maar als ik kijk naar de quote van de man, zegt hij dit: *quote komt natuurlijk weer niet door het spam filter heen.. klik zelf anders even op de link, staat op pagina 5* Klinkt hier iig al veel meer als ''we hadden een betere inschatting moeten maken'' dan dat ze Crystal Dynamics afvallen, zoals bovenstaand artikel laat geloven.

0

Aanbevolen voor jou