Spider-Man-content komt pas na de zomer naar Marvel's Avengers

Spider-Man-content komt pas na de zomer naar Marvel's Avengers

Spider-Man komt pas ergens na de zomer naar Marvel's Avengers op PlayStation-consoles.

De superheld en zijn bijbehorende missies die exclusief in de PlayStation-versies van de game worden toegevoegd, hadden eigenlijk begin dit jaar moeten uitkomen. Ontwikkelaar Crystal Dynamics laat nu weten dat de content inderdaad is uitgesteld en pas ergens na de zomer uitkomt.

De deze week aangekondigde Black Panther-content komt ergens "deze zomer" uit. Pas daarna verschijnt de Spider-Man-content, zo bevestigt studiohoofd Scot Amos aan IGN. "Maar er werken mensen aan en ik verwacht volledig dat Spider-Man naar PlayStation komt."

Hieronder is nog eens de roadmap te zien van de content die spelers van Marvel's Avengers dit jaar te wachten staat.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook al ligt deze niet zo goed in de markt vindt ik deze game best wel nog meevallen in singleplayer. Ik ben geen multiplayer gamer dus over dat gedeelte kan ik mij niet uitspreken. Kijk uit naar deze update 😀

0
test

Heb een beetje het "Anthem" gevoel bij dit spel als het gaat om uitbrengen van content. Zal waarschijnlijk door de "Balance Tuning" en "Gear and Progression" ongoing improvements komen. Dacht overigens dat Spider-Man bij release (of kort na release) uit zou komen? "na de zomer" is toch wel een vertraging van een jaar.

0
test

@Ricje Denk dat bij vele game bedrijven Covid-19 er véél heeft op ingespeeld. Ga hen niet verdedigen maar ik hou er wel rekening mee 🙂

0

Aanbevolen voor jou