Nieuws
Sphinx and the cursed mummy

Sphinx and the Cursed Mummy komt naar pc

In de ban van het Oude Egypte

Geschreven door Eline Oosterloo op
THQ Nordic brengt Sphinx and the Cursed Mummy uit 2003 in november naar pc.

De actiegame Sphinx and the Cursed Mummy kwam in 2003 uit voor Xbox, PlayStation 2 en GameCube. De game is geïnspireerd door het Oude Egypte, waarin spelers de rol aannemen van de halfgod Sphinx en de mummie Toetankhamon.

De game zal niet zomaar een port zijn, maar komt met een hoop verbeteringen. Zo ondersteunt de pc-versie van Sphinx and the Cursed Mummy een 4K-resolutie, native multisampling anti-aliasing (MSAA) en anisotropic filtering (AF) om gedetailleerde weergave van de game te geven in 60fps.

Ook is de grafische engine herschreven, gebaseerd op die voor de originele versies van de games. Als uitgang is bij de overdracht als basis de PAL-versie van het spel genomen, aangezien de NTSC-versie van de game beruchte problemen had rondom het opslagsysteem. Daarnaast heeft THQ Nordic, verantwoordelijk voor de port, ervoor gezorgd dat spelers zorgeloos kunnen wisselen tussen het gebruik van keyboard en controller.

Eerder dit jaar bracht THQ Nordic De Blob naar pc, waarna de PlayStation 4- en Xbox One-versies op 17 november uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eve-ontwikkelaar CCP sluit twee studio's en stopt met vr-games Fabrikanten laten eigen varianten GTX 1070 Ti zien
0

Reacties op: Sphinx and the Cursed Mummy komt naar pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.