Spelwereld Assassin's Creed Valhalla is groter dan die van Odyssey

Spelwereld Assassin's Creed Valhalla is groter dan die van Odyssey

De spelwereld van Assassin's Creed Valhalla is volgens Ubisoft groter dan die van het vorige deel in de reeks, Assassin's Creed Odyssey.

Dat meldt Julien Laferrière, de producent van de game, in een

Watch on YouTube

. Het interview werd vertaald door Reddit.

"Ik zou zegen dat het spel qua bereik wat groter is dan Assassin's Creed Odyssey", zo vertelt Laferrière. "Ik heb niet de precieze cijfers op dit moment, maar we hebben niet alleen een heel land ontwikkeld - Engeland - maar ook een flink gedeelte van Noorwegen. Er zijn ook andere geheime werelden waar ik nog niets over kan zeggen. Het is geen kleine game, het is een ambitieuze game, en het gaat vele uren aan gameplay bieden voor spelers."

Dit is opvallend, omdat Ubisoft eerder nog aangaf dat Valhalla niet de allergrootste of langste game in de AC-franchise zou worden. Dit werd echter gezegd door een woordvoerder van Ubisoft, en Laferrière is daadwerkelijk producent. Het is ook opvallend omdat Odyssey's map van het oude Griekenland een ontzagwekkende grootte heeft.

Assassin's Creed Valhalla verschijnt ergens dit najaar op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop in ieder geval dat het wat meer levendig aanvoelt dan odyssey. Binnen de steden was het wel prima maar daarbuiten voelde het zo dood aan vond ik en dat heb ik wel vaker bij Ubisoft games. Geef mij maar een iets kleinere wereld vol met details. Moet zeggen dat de screenshots er wel veelbelovend uitzien.

0

Ik vind het jammer dat de games steeds groter moeten, zonder dat ze extra aandacht besteden aan de textures. Een grote game wereld is leuk, maar als de textures wat tegenvallen, zoals die van Odyssey (speel op Xbox), dan is dat in mijn optiek een gemiste kans.

0

@Yvilthi dit heeft vooral te maken met de beperkingen van de huidige consoles. Op de pc schijnt die game er behoorlijk goed uit te zien.

0

Aanbevolen voor jou