'Speltesters weggeblazen door grootte en diepgang van Starfield'

'Speltesters weggeblazen door grootte en diepgang van Starfield'

Mensen die voor hun werk op dit moment Starfield uittesten, zouden zijn weggeblazen door de grootte en diepgang van de aankomende Bethesda-game.

Contentmaker Colt Eastwood meldt dat in de Xbox News Cast Podcast, die hieronder is te beluisteren. Hij zou dit hebben vernomen van meerdere bronnen. 

Volgens hem claimen de testers dat het spel veel groter is dan voorgaande spellen van Bethesda Game Studios, zoals The Elder Scrolls en Fallout. Testers die op voorhand hun twijfels hadden over de game, zouden inmiddels zijn overtuigd door Starfield. Daarbij zou het spel "groter en ambitieuzer zijn dan verwacht".

Starfield verschijnt op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Een precieze releasedatum voor de game is niet bekend, maar Bethesda herbevestigde onlangs dat het spel ergens in de eerste helft van dit jaar moet verschijnen.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel nieuwsgierig naar het eindresultaat, het doet me tot nu toe denken aan een kruising tussen mass effect en no mans sky, Ik zie erg veel potentie maar daarmee ook gelijk een mogelijke valkuil, dat ze teveel hooi op hun vork willen nemen waardoor bepaalde dingen minder goed uitgewerkt zijn. Laten we hopen dat het een topper wordt, die kunnen we in de tijd van de remakes wel goed gebruiken.

0

@Fr3nzy ja daar ben ik ook bang voor, dat er teveel ergernissen inzitten waardoor de game niet te genieten is. Maar hij komt op game pass dus ik kan gerust wachten tot alles gladgestreken is en dan pas de game spelen. Eerst maar even de reviews afwachten

0
test

@fonsrutte ik ben ook blij dat hij GP komt. Ik zou hem nu niet voor de volle mep durven pre orderen

0
test

Niet dat ik de mening van deze testers niet geloof, maar hoe werkt dat nu met de mensen die de game testen? In hoeverre kunnen zij hun mening geven en hoe ga je partijdigheid tegen? Niet alleen bij deze game maar in het algemeen.

0

@Rachid.H daarom moet je dit soort uitspraken altijd met een dikke korrel zout nemen, dat weet je simpelweg niet. Dan heb je ook nog die YouTuber die misschien wel betaald wordt, doorgaans niet de meest betrouwbare personen

0

Aanbevolen voor jou