Nieuws
Spellforce: Conquest of Eo

Spellforce: Conquest of Eo verschijnt in februari

Game komt uit op Steam, Epic Games Store en GOG

Geschreven door Michel Musters op
De strategiegame Spellforce: Conquest of Eo komt op 2 februari uit op pc.

Dat hebben uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Owned by Gravity aangekondigd. De game werd vorig jaar al onthuld, maar nu is de releasedatum bekend. Het spel heeft daarbij een officiële prijs van 29,99 euro, al is de game in de eerste week van release met 20 procent korting te koop.

Spellforce: Conquest of Eo is een spin-off van de fantasievolle Spellforce-reeks, waarin real-time gevechten worden gehouden. Het meest recente deel is Spellforce 3.

Hoewel het om een turn-based strategiegame gaat, zitten er ook rpg-elementen in het spel verwerkt. Gevechten vinden beurtelings plaats op een grid bestaande uit zeshoeken. Het doel is om de meest machtige magiër ooit te worden. Door vijanden te verslaan wordt de toren van de speler steeds hoger, wat dit bewerkstelligt.

Spellforce: Conquest of Eo komt uit op pc via Steam, Epic Games Store en GOG. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Metroidvania Curse of the Sea Rats komt in april uit Fans denken dat The Last of Us-showrunners een actrice voor Abby hebben gevonden
0

Reacties op: Spellforce: Conquest of Eo verschijnt in februari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.