Nieuws
Spellforce 3 Reforced

Spellforce 3 Reforced onthuld, komt naar consoles en pc

Nieuwe versie van real-time strategy-rpg

Geschreven door Michel Musters op
THQ Nordic en Grimlore Games hebben gisteren Spellforce 3 Reforced aangekondigd.

Spellforce 3 verscheen oorspronkelijk in 2017 op pc en biedt een mix tussen een rpg-verhaal en real-time strategy-elementen. De game speelt zich af voor Spellforce: The Order of Dawn in het jaar 518. De Mage Wars zijn gestopt door de koning, maar in diverse regio is inmiddels chaos uitgebroken. Ook teistert een mysterieuze plaag genaamd Bloodburn het land.

Spelers kunnen uit drie facties kiezen - elven, orcs en mensen - en moeten troepen voorbereiden op epische gevechten. De campagne beslaat meer dan dertig uur en kan alleen of met vrienden in co-op gespeeld worden. Ook zijn er online gevechten tegen andere spelers. De nieuwe versie van de game heeft verbeterde graphics en geluidseffecten en een aangepaste soundtrack.

De game komt op 7 december naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en gaat 39,99 euro kosten. Mensen die de originele versie van Spellforce 3 op pc hebben ontvangen op de dag van release een gratis update.

Consolespelers kunnen ook los de uitbreidingen Soul Harvest en Fallen God kopen voor 19,99 euro per stuk - die uitbreidingen zijn al verkrijgbaar op pc. Er komt tot slot ook een complete editie van het spel uit met daarin de twee uitbreidingen. Deze kost 59,99 euro.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hideo Kojima wil games blijven maken tot hij 'zijn creativiteit verliest' Ontwikkeling Jett: The Far Shore afgerond
0

Reacties op: Spellforce 3 Reforced onthuld, komt naar consoles en pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.