Spelersrecord Red Dead Redemption 2 op Steam verbroken

Spelersrecord Red Dead Redemption 2 op Steam verbroken

Drie jaar na de pc-release is het spelersrecord van Red Dead Redemption 2 op Steam verbroken.

Dat blijkt uit data van SteamDB. Afgelopen zondag speelden 66.492 mensen tegelijk de game. Het vorige record voor het spel kwam uit december 2019, toen het spel op Steam uitkwam en 55.000 mensen het tegelijk speelden.

Het helpt dat Red Dead Redemption 2 op dit moment met 67 procent is afgeprijsd  in de Steam-herfstuitverkoop, waardoor het spel tijdelijk 19,79 euro kost. Mogelijk is dat een van de voornaamste redenen dat de game opeens zo populair is geworden op het platform.

Begin dit jaar bleek nog dat de game in de top 10 van bestverkochte games ooit staat. De game was toen 43 miljoen keer verkocht, al zal dat aantal inmiddels ongetwijfeld hoger liggen.

Gamer.nl gaf een 9,5 aan de game: "Red Dead Redemption 2 is een van de beste games van deze consolegeneratie. Memorabele personages, eclatante missies en afwisselende actie stuwen een volwassen verhaal dat zichzelf dankzij meerdere twists meermaals opnieuw uitvindt. Red Dead Redemption 2 bevat bovendien de mooiste en meest interactieve spelwereld die ik ooit in een openwereldgame heb gezien."

Red Dead Redemption 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel eerlijk ik heb deze game al heel lang in huis maar nooit ver gekomen met de game. Dit kwam meer door mezelf dan dat het aan de game lag. Elke keer zeg ik tegen mezelf pak hem weer op maar dan komt er iets anders tussen. Hopelijk ga ik de game nog wel oppakken voordat het te laat is.

0
test

@Snafu9 hij is ook wel heel groot, heb hem ook al jaren in huis en ben nu in de eerste epiloog maar ja wat een goede game, te goed om niet uit te spelen.

0
test

@sandervs Ja ik ben als ik het goed zeg bij Chapter 3? Dat ze uit de sneeuwbergen zijn en zich settelen in het bos. Is echt nog het begin. Super mooie game hopelijk gaan we er beide nog tijd voor vinden haha

0
test

Rdr 2 geeft een goeie indruk wat je in GTA VI kan gaan verwachten qua wildlife. Omdat we weer terug na Vice City gaan, hoop ik zeker dat ze crocodile farms in de game doen, een figuur als Joe Exotic zou wel passen als eigenaar.

0

Aanbevolen voor jou