Nieuws
Counter Strike Go

Spelersrecord Counter-Strike: GO op Steam wederom verbroken

De game werd dit weekend door 1.420.183 mensen tegelijk gespeeld

Geschreven door Michel Musters op
Het spelersrecord van Counter-Strike: Global Offensive is afgelopen weekend wederom verbroken.

Afgelopen februari werd het record al verbroken - toen werd de game op Steam door 1.320.219 mensen tegelijk gespeeld. Op SteamDB valt te zien dat afgelopen weekend de game tegelijk door 1.420.183 mensen werd gespeeld - een nieuw record.

Ondertussen gaan er geruchten over een 'Counter-Strike 2' of een mogelijke Source 2-versie van Counter-Strike. Journalist Richard Lewis claimde eerst dat er een nieuwe game is die waarschijnlijk Counter-Strike 2 gaat heten en dat er ergens deze maand al een bèta wordt gehouden. 

Kort daarna bleek uit de code van een recente Dota 2-update dat het mogelijk om een Source 2-versie van Counter-Strike: Global Offensive gaat. Hoe dan ook is vooralsnog officieel niets aangekondigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Soundtrack Hi-Fi Rush nu op Spotify en Apple Music beschikbaar The Last of Us-multiplayergame komt mogelijk ook naar PS4
2

Reacties op: Spelersrecord Counter-Strike: GO op Steam wederom verbroken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  chefry

  • 13 maart 2023 13:57
  En hoeveel van deze mensen zijn cheaters? Ik ben juist gestopt met cs:go vanwege de vele cheaters, zowel in de gratis als de betaalde versie.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Tad

  • 13 maart 2023 19:31
  @chefry Het lijkt er momenteel jammer genoeg op dat de cheaters gemakkelijk anti cheat kunnen omzeilen, en bedrijven vegen het liever onder de mat dan dat ze dat feit confronteren en mensen weg jagen door toe te geven dat er iets mis is.

  Er was recent een interessante video over cheaters in Tarkov, ('The wiggle that killed Tarkov' door g0at) waarin iemand aan toont dat hij in elke match minimaal 1 of 2 cheaters tegen komt… Door zelf te cheaten heen te communiceren

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.