Spelersrecord Counter-Strike: GO op Steam wederom verbroken

Spelersrecord Counter-Strike: GO op Steam wederom verbroken

Het spelersrecord van Counter-Strike: Global Offensive is afgelopen weekend wederom verbroken.

Afgelopen februari werd het record al verbroken - toen werd de game op Steam door 1.320.219 mensen tegelijk gespeeld. Op SteamDB valt te zien dat afgelopen weekend de game tegelijk door 1.420.183 mensen werd gespeeld - een nieuw record.

Ondertussen gaan er geruchten over een 'Counter-Strike 2' of een mogelijke Source 2-versie van Counter-Strike. Journalist Richard Lewis claimde eerst dat er een nieuwe game is die waarschijnlijk Counter-Strike 2 gaat heten en dat er ergens deze maand al een bèta wordt gehouden. 

Kort daarna bleek uit de code van een recente Dota 2-update dat het mogelijk om een Source 2-versie van Counter-Strike: Global Offensive gaat. Hoe dan ook is vooralsnog officieel niets aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En hoeveel van deze mensen zijn cheaters? Ik ben juist gestopt met cs:go vanwege de vele cheaters, zowel in de gratis als de betaalde versie.

0

@chefry Het lijkt er momenteel jammer genoeg op dat de cheaters gemakkelijk anti cheat kunnen omzeilen, en bedrijven vegen het liever onder de mat dan dat ze dat feit confronteren en mensen weg jagen door toe te geven dat er iets mis is. Er was recent een interessante video over cheaters in Tarkov, ('The wiggle that killed Tarkov' door g0at) waarin iemand aan toont dat hij in elke match minimaal 1 of 2 cheaters tegen komt... Door zelf te cheaten heen te communiceren

0

Aanbevolen voor jou