Spelersrecord Counter-Strike: Global Offensive op Steam verbroken

Spelersrecord Counter-Strike: Global Offensive op Steam verbroken

Counter-Strike: Global Offensive heeft afgelopen weekend een spelersrecord verbroken.

Dat is opvallend, omdat de game in 2012 uit is gekomen en dus meer dan tien jaar oud is. Afgelopen weekend werd de game door 1.320.219 mensen tegelijk gespeeld, een nieuw record voor het spel, zo blijkt uit cijfers van SteamDB.

Het spelersrecord van alle Steam-games ligt overigens in handen van PUBG, dat toen het free-to-play ging een piek van meer dan 3,2 miljoen gelijktijdige spelers bereikte, maar Counter-Strike: GO wordt wel consequent door veel mensen gespeeld - het staat bijna altijd aan de top van meest gespeelde Steam-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb dit spel een tijdje gespeeld, maar de frustratie door de vele valsspelers heeft er voor gezorgd dat ik ermee gestopt bent

0
test

@chefry Valsspelers of spelers die gewoon veel beter zijn? In de gratis versie schijnt het wel een groter probleem te zijn, de Prime versie al een heel stuk minder. Lang geleden toen ik ook nog veel speelde kreeg ik ook vaak te horen 'oh hacker', 'oh cheater', terwijl ik dat dus helemaal niet was, die anderen kende de map gewoon niet en vaak kun je gedrag van bepaalde spelers wel voorspellen.

0
test

@SuperDre Ik weet na 25 jaar online gamen wel het verschil tussen een valsspelers en iemand die beter is dan ik. Bij cs:go maakt het niet uit welke versie je speelt. Er zijn altijd veel valsspelers actief in het spel

0
test

@chefry Dat is Counterstrike pur sang. Achjah. Private server is een uitkomst wat dat betreft.

0

Aanbevolen voor jou