Nieuws
Zynga

Spelersaantal stijgt licht voor Zynga

Na moeilijke tijden

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Gamesontwikkelaar Zynga zag het spelersaantal in het eerste kwartaal van 2016 licht stijgen. Zynga is bekend van populaire spellen op Facebook als FarmVille en FarmVille 2, maar kende de laatste jaren moeilijke tijden.

Elke maand zijn er nu 68 miljoen mensen die een Zynga-game spelen, blijkt uit kwartaalcijfers die het bedrijf woensdag vrijgaf. Dat is een stijging van ongeveer één procent ten opzichte van het laatste kwartaal van 2015. Een jaar eerder was dat nog 98 miljoen.

Zynga werd bekend met Facebook-games als FarmVille en FarmVille 2, maar tegenwoordig worden de games van Zynga meer op mobiele apparaten gespeeld. Het aantal dagelijks actieve gebruikers steeg ten opzichte van het kwartaal ervoor van 18 naar 19 miljoen.

De financiële resultaten van Zynga waren boven verwachting. Waar de inkomsten tussen de 150 miljoen binnen en 165 miljoen binnen verwacht werden, haalde Zynga 182 miljoen dollar binnen. Dat is ongeveer gelijk aan het kwartaal ervoor, maar wel ruim 8 procent hoger dan hetzelfde kwartaal het jaar ervoor.

Door NU.nl

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Battlefield getoond in korte teaser Systeemeisen en lanceringstrailer Doom uitgebracht
0

Reacties op: Spelersaantal stijgt licht voor Zynga

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.