Spelers misbruiken glitches in The Division-bèta | Gamer.nl

Spelers misbruiken glitches in The Division-bèta | Gamer.nl

Op Reddit klagen diverse spelers van de gesloten bèta van Tom Clancy's The Division over spelers die cheats gebruiken in de Dark Zones, de gebieden in de game waarin spelers het tegen elkaar opnemen. Ubisoft laat echter weten dat het om glitches in de game gaat die spelers misbruiken.

"De dingen die jullie aanhalen zijn geen hacks of cheats, maar het misbruiken van glitches die op dit moment in de game zitten", aldus Ubisoft's Natchai Stappers op de Ubisoft Forums. "Deze glitches worden op dit moment opgelost door het team."


Op Reddit wordt er door diverse mensen geklaagd over spelers die onder andere ongelimiteerde ammo en medkits hebben. Spelers kunnen via glitches zelfs onzichtbaar worden voor tegenstanders. 

Het is wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat The Division op moment van schrijven in bètavorm speelbaar is. Bèta's zijn bedoeld om glitches en problemen met de balans van een game op te merken, om die vervolgens aan te pa en voordat een game officieel uitkomt. Tom Clancy's The Division verschijnt op 8 maart op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou