Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Spelers misbruiken emotes in Blackout-modus Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch werkt aan oplossing

Geschreven door Michel Musters op
De emotes in Call of Duty: Black Ops 4 worden gebruikt in de Blackout-modus van de game om andere spelers te slim af te zijn.

Wanneer een emote wordt geactiveerd in de Blackout-modus, schakelt de camera kort naar de derde persoon, zodat spelers de emote die ze net hebben gebruikt kunnen zien. Daarbij kan de camera rondgedraaid worden.

Spelers van de Blackout-modus maakten hier al snel misbruik van. Op die manier is het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld achter muren te kijken en zo een veel beter beeld van de omgeving en de locatie van tegenstanders te krijgen. Dit wordt 'emote peeking' genoemd en wordt nu massaal gedaan in Black Ops 4.

Ontwikkelaar Treyarch laat op Reddit weten dat men hier iets tegen gaat doen. Er komen twee versies van Blackout: eentje waarin de emotes zoals nu werken en een versie voor competitieve wedstrijden waarin de camera vaststaat.

Uitgever Activision laat tevens weten dat Call of Duty: Black Ops 4 de bestverkochte digitale release op dag één is in de geschiedenis van de uitgever. Daarmee verbreken de digitale verkopen van Black Ops 4 die van de Call of Duty-game van vorig jaar, WW2.

Dit artikel delen:

Lees meer

Steam heeft nu 45 miljoen dagelijkse gebruikers Documentaire over Grand Theft Auto 5 in de maak
0

Reacties op: Spelers misbruiken emotes in Blackout-modus Call of Duty: Black Ops 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.