Spelers Microsoft Flight Simulator ontdekken opmerkelijke foutjes

Spelers Microsoft Flight Simulator ontdekken opmerkelijke foutjes

Microsoft Flight Simulator kwam deze week uit en spelers ontdekken opmerkelijke foutjes met de gebouwen in het spel. De resultaten worden gedeeld via Reddit en social media.

De game gebruikt indrukwekkende technologie om de hele wereld te simuleren. De ontwikkelaars hebben veel bekende monumenten met de hand gemaakt, maar het zou te veel werk kosten om de hele wereld handmatig na te maken. Algoritmes gebruiken daarom kaarten om gebouwen en andere plaatsen automatisch te genereren. Dat levert in sommige gevallen geestige resultaten op.

Zo is het huis van de Britse koningin plotseling een kantorencomplex geworden.

Een Reddit-gebruiker vloog over de Arena van Nîmes, een amfitheater in Zuid-Frankrijk dat is geïnspireerd door het Colosseum in Rome.

 

Een andere gebruiker trok naar de Schwedagonpagode, de grootste tempel van Myanmar. De 98 meter hoge tempel met bladgoud en duizenden edelstenen is nauwelijks herkenbaar in de game. Ook de pagodes met groene daken eromheen zijn omgetoverd tot appartementen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ach, dingetjes die met een update makkelijk verholpen zijn.

0

@Quintex Dat wel, maar eigenlijk had dit niet mogen gebeuren. Lijkt mij gewoon weer een release dat uitgebracht moest worden.

0
test

@Ferio Als letterlijk de hele wereld hier in gerenderred is, kan je dit simpelweg niet handmatig met je team gaan controleren.

0
test

@Ferio ik vermoed dat ze noord Korea ook niet kloppend in kaart hebben 😉. Maar mogelijk mogen sommige dingen simpelweg niet. Denk aan Area 51. Dus niet mogen gebeuren kan zomaar zijn dat het niet anders kon.

0

@Ferio Boeie. Het is technisch bijzonder wat ze gedaan hebben. Het is jammer dat dit het geval is, maar niet zo erg als jij het nu brengt. Zoals ik al zei, met een update hebben ze dit echt wel gefixed. Dit spel is er niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

0

@Ferio Hoezo "dit had niet mogen gebeuren" onzin, dit is geen bug, de game werkt prima. Dit had prima mogen gebeuren.

0
test

Wat een gezemel van de bovenste plank dit. ..

0
test

@kleinekoosjer Dat dus...

0

Aanbevolen voor jou